Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Dobro, ja sam mozda matora (jos malo pa 25), ali da meni neko pridje sa bilo kojom od ovih fraza, ja bih se zgrozila. Ne mogu da verujem da kod devojaka to stvarno pali. Mozda onda meni nesto fali. (pali - fali, slazem rime?)
Za mene, najbolji pristup je: pridjes, upoznas se, zapocnes sasvim spontan razgovor o tome ko sta radi u zivotu, bez foliranja, degutantnih komplimenata, koriscenja popularnih izraza i isticanja svog imovinskog stanja. Sto je spontaniji ima vise sanse da prodjes (mislim, kod mene, kod drugih ocigledno prolaze i ove banalnosti ). Ja cim namirisem poziranje, taj otpada istog momenta.
Devojka koja pada na ovakve fore samo zbog fore - bezveze je. Nije u toku. Ma za ribe nema fora, budes spontan i iskren, namestis se u svoju najbolju "pozu", nabacis svoj najbolji pogled, popricas malo i eto ti njen telefon. A posle je najcesce sve vrlo lako.
-ћао мала где си,нисам те видо пар месеци...... [smilie=dddddd.gif]..........шта, па како ме се несећаш,ја сам онај момак за којим твоје срце већ одавно куца,па ја сам твој свемирски брод од венере до сунца... ....... ајде само зажмури.. [smilie=37f.gif]...., и запитај се када да те одведем до нијагариних водопада или на неки други крај света.. [smilie=mornar.gif]. ,ма пружићу ти све ..... [smilie=frisko16.gif]........ и то одмах сада,видећеш како сунце може да сија увек изнад београда,ако мислиш да лажем и говорим разне форе са овога света,онда за секунд пристани да будеш моја и биће твоја цела планета!!!
-а ако не успе ,па онда нама мушкарцима увек остане она стара песма,,"наздравите другови,самном и са тугом....." :drunk:
п.с .само за "storm cloud"
« Poslednja izmena: 19. Jun 2006, 13:50:09 od dzsap »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.