Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 256986 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa  (Pročitano 143641 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Naaah.... nailing you... It's just getting to easy.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Ma nemoj da pričaš Smile

I ubuduće piši na našem... sa sve naglaskom Smile

I valjda se kaže "too easy" a ne "to easy" Smile
« Poslednja izmena: 05. Avg 2011, 01:59:39 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Da, omaška, smejući se sam se zajebala, a i ti si tu uvek da me ispraviš kao svako valjano levo smetalo.  Smile

No, tema...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
hvala momci (i devojke).

More, da ne bese mene, ne bi ova tema imala 28 strana, heheheheehe! aj laku noc!
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia Lumia 920
Jao brate...
Slušaj me, nemoj da budeš toliko dobar. Ne valja to...
S kojom god devojkom da si, da se muvaš, svejedno, drži do sebe, pričaj ono što misliš, ne titraj joj non stop... ne izvinjavaj se za gluposti... ne pokazuj da ti se toliko mnogo sviđa, i slične stvari.

Doživeo sam dok sam bio klinac da čujem od drugih da neka devojka kaže za mene da sam previše dobar. I to me smori, naravno, ne treba njima neko ko će da im titra, kao što rekoh, neko ko će da visi na čiviluku za njih kad god im zatreba...
Tako je bar u početku, posle su one te koje počnu da smaraju...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Doživeo sam dok sam bio klinac da čujem od drugih da neka devojka kaže za mene da sam previše dobar.

Zbog cega mi i dalje nije jasno sto se zale i kukaju kad zavrse u sigurnim kucama....Trazile ste - gledajte  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Nacitao sam se ovde bas lepo, ima svacega (Kazanova od 15 god, co'ek u srednjim 20- tim godinama a sa tinejdzerskim problemom Smile Itd..) Nego...
Vec 2 vikenda za redom na zurci zavrsim sa tom jednom devojkom u zagrljaju na klupici (ili kao spavamo ili joj je hladno bla bla). Pre neki dan sam zvao celo jedno drustvo (preko kojeg sam je i upoznao) na moju kucnu zurku cisto da bi i ona dosla i tu na kraju zavrsimo u krevetu zagrljeni bla bla. Ja sam vrv retardiran sto se ni jednom do sad nismo poljubili. I to je to haha, samo zelim da cujem komentare na ovakvu po meni vrv mnoogo retardiranu situaciju  Smile  I usput da pitam: Pre 2 dana sam je zvao na moj famozni krov od zgrade jer je COOl i njoj se svidja ali mi je juce izlazak pomerila za danas jer joj nije dao cale nakon kasnog dolaska kuci, a za danas je rekla da su joj dosli neki rodjaci iz CG pa ne moze  Smile EEj pa kome dolaze nenajavljeni gosti iz CG u BG. Da li je trebala to sama da mi javi jer sam svaki put ja zapocinjao razgovor preko fona Smile I da li opet sutra da je pitam za izlazak? Da ne ispadne da sam ocajan?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Jebi ga Kazanova zna sta se radi u ovakvoj situaciji , ali ne voli nasminkane fensercice tako da nista od pomoci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ave!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 323
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia Asha 210
Treba se jednostavno ponašati prirodno i po osećaju. To je sve. A ne neke taktike i gluposti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ma ja ni ne znam nikakve taktike i ne bih ni voleo da ih znam jer onda ne bih uzivao u tom mucenju da uspem kod devojke Smile Nego sam pitao cisto usput kad sam vec procitao celu temu pa da nesto i ja napisem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.