Anea ako imaš kakve papire za stan trebala bi onda angažirat odvjetnika da bar pokuša nešto. Ja sam živio za vrjeme rata u selu koje je dosta bilo bombardirano. Svi smo tamo djelili istu sudbinu, tj u mom podrumu su bile tri nacionalnosti. Pardon na off
To traje... i traje... i traje... sam znas kakvi su sudovi..
Ali.. dobro... vratimo se temi...
prijatelj je usppeo da vrati/proda kuću tako što je sa papirima uzeo kredit od banke i stavio hipoteku na kuću. Onda nije kredit vratio i banka uzela kuću...
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo. Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
ma šta reći za ona govna koja su sa srbima zamjenili kuću u rs za cro, a onda kad se u BiH vraćala imovina došli da preuzmu kuću, pa dobili obadvije ! Gdje je sad velečasni čmelka da prokomentariše ovakve postupke sa moralističkog aspekta ?