Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 2009. Opel Vectra stiže naredne godine  (Pročitano 1591 puta)
18. Apr 2007, 12:33:30
Moderator
Jet set burekdzija


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung i8510 innov8
Iako je aktuelna generacija modela Vectra više nego zrela za zamenu, naslednik neće stići na tržište pre drugle polovine 2008. godine.

 
U međuvremenu sajt Motorauthority je objavio slike mogućeg izgleda Opelove limuzine, koje upućuju da bi nova Vectra mogla naslediti linije Opel Grand Turismo koncepta izloženog u Ženevi.

Prototipovi modela Vectra su već snimljeni tokom testova, a prve informacije govore da će novi automobil imati širu i višu karoseriju. Da bi na tržištu mogla konkurisati Passatu i Alfi 159, nova Vectra će u skladu sa novom strategijom dobiti neke od kvaliteta koji krase automobile iz višeg tržišnog segmenta, među kojima je i pomenuto povećanje karoserije. S obzirom da je aktuelna Astra uvrštena u ponudu GM-ovog Saturna, isto će se desiti i sa novim modelom Vectra, koji će verovatno zameniti aktuelnu Auru. Rezultat je verovatno automobil koji će biti što je moguće više prilagođen ukusu američkih kupaca.




Vectra je bazirana na novoj GM platformi pod imenom Epsilon 2. Pogon će u skladu sa tradicijom ostati na prednjoj osovini, ali će ponašanje automobila u vožnji biti unapređeno aktivnim amortizerima, doduše u skupljim varijantama. Kupcima modela Vectra će biti ponuđen i model sa 4WD pogonom koga će pokretati V6 Turbo zapremine 2,8 litara sa procenjenih 300 KS.

Od ostalih motora treba pomenuti atmosferski benzinac sa 200 KS i V6 Turbodizel zapremine 2,7 litara. Automobil bi zvanično trebao ugledati svetlo dana na salonu u Ženevi naredne godine, dok bi prodaja mogla početi do kraja 2008. godine. Pre svega toga očekuje se još jedan koncept ove jeseni na salonu u Frankfurtu, mešutim ovoga puta mnogo bliži finalnoj verziji.

Izvor:nacionalnaklasa




[Edit by tojo909: Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.]
« Poslednja izmena: 23. Apr 2007, 22:40:37 od tojo909 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.