Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sto najdirljivijih filmskih scena  (Pročitano 1183 puta)
17. Feb 2005, 21:43:10
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
najdirljivije scene ikad za mene su iz filma "perl harbor". oni koji su ga gledali znace o cemu se radi. ceo film mi je drzao jednu povecu knedlu u grlu.
mozda bi trebali otvoriti nov topic "koje su vas filmske scene najvise dirnule" ili tako nesto...
IP sačuvana
social share
Efforts Must Be Doubled!!! - Finch
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
pa mozemo to i ovde.inace ala im je izbor...uopste mi se te scene ne izdvajaju od mase drugih

mislim da je jedna od boljih u 'Zivot je lep' kad Robert Beninji marsira kad ga vode na streljanje da njegov sin ne bi shvatio o cemu se radi
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

I just realized, i am the ow in the word now

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
mob
Apple Iphone XR
ja sam plakala zbog tog filma ( retko se desava da ja uopste placem a kamoli zbog filmova) bas je tuzan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
Zastava Vladimirci, Srbija
mob
Nokia N70
Armagedon, scena kad se Brus Vilis oprasta sa Liv Tajler... Ubija me... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
arnold schrafciger u ulozi terminatora kad ulazi u tecni celik
kad ne znam kom rokiju njemu umre trener
kao klinac sam lio suze u ovim scenama

sto se tice perl harbora...odakle da krenem...ceo film je strava. ja nikad kao odrasla osoba nisam plakao zbog nekog filma, ali zbog perl harbora 2 puta kad ovaj umire i stize vest o njegovoj smrti, i kad umire drugi i to onda kad ga iznose iz aviona, srce mi stane, jos plus gomila scena zbog kojih se jednostavno znojis. i da one scene kad ti jednostavno dodje da izvuces lika iz filma i jednostavno ga izlemas...uf
IP sačuvana
social share
Efforts Must Be Doubled!!! - Finch
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Definitivno "Zivot je lep" Smile  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
ovo sam razmisljala da li da stavim...u stvari nije mi najdirljivija ova nego ona u kojoj se onaj najstidljiviji (tod) popne na sto da pokaze kitingu da ga je razumeo,pa onda posle njega svi drugi

a drag mi je i profesor kiting
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 94
Meni je npr mnogo jaka scena iz filma "A.I." kada majka odvodi Dejvida u šumu da ga ostavi i kada je on moli da ga ne ostavlja... da će on uraditi sve samo da ga ne ostavi... da će on biti "so real for her"..... i onda ga majka gurne, on padne na zemlju, i ona kaže "Sorry I didn't tell you about the world", uskoči u kola i pobegne :-( Uvek me rastuži ta scena.
IP sačuvana
social share
Najuspešniji ljudi su oni za koje nikada nećete saznati.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 238
Zastava Srbija i Crna Gora
Ja prosto ni ne mogu da se setim svih scena koje su me dirnule.To je verovatno zbog toga sto sam mnogo bezosecajna Smile
Ajde ovako,prvo sto mi pada na pamet su pocetni i zavrsni kadrovi iz filma 'Love Actually'.Isti su.U njima gledamo real ljude na aerodromu koji se susrecu i njihove reakcije kada vide drage osobe.Mada,kad malo bolje razmislim ipak me vise dirnu zavrsni kadrovi posto sam do tada vec odgledala film i skroz sam ono ..flafi Smile
E da,sad se setih,film uz koji sam najvise 'arlaukala' (posle kralja lavova-kad sam imala 13 god) je definitivno Poslednji Samuraj.Gledamo ja i drugarica film,i stize kraj filma,a Blond vec guta suze muchenichke.I nisam mogla vise kad je dosao momenat umiranja vodje samuraja(zaboravih ime davno to bese) i kad se Tom Kruz rastaje s njim.E tu sam bas bas ono....buuhuhuhuhuh Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
It's better to be hated for something you are,then to be loved for something you are not.
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.