Nemački fudbaler Kevin Kuranji izjavio je da će napustiti svoj dosadašnji klub Štutgart, jer je potpisao petogodišnji ugovor sa Šalkeom.
"Potpisao sam petogodišnji ugovor sa Šalkeom i vrlo sam srećan zbog toga", rekao je 23-godišnji napadač "Bild am Zontagu".
Štutgart će, prema navodima medija, od transfera Kuranjija zaraditi sedam miliona evra.
"Niko u Štutgartu ne može da bude ljut na mene. Klub će od mog transfera zaraditi više nego što mi je isplatio za sve ove godine u timu. To je najveći transfer u istoriji kluba", istakao je Kuranji, koji je u Štutgartu od 1997. godine.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.