Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sent items  (Pročitano 425 puta)
11. Nov 2005, 13:40:46
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 128
Nesto se cudno desilo, nesto sto ranije nisam primetio i za sta sam bio siguran stopostotno da nije moguce.

drugarici sam hteo ponovo da posaljem poruku koju sam joj poslao pre dva dana. Kada sam otisao u sent video sam da te poruke nema. Znaci, bukvalno je nestala. A ja nisam nista brisao. Primetio sam da u sent imam samo 20 poruka. Kao da ostaje samo 20 poruka a sve ostale se brisu automatski. Cak i da je tako, telefon bi me obavestio da mi je folder pun, ne bi mi brisao poruke automatski sam od sebe. A milion posto sam siguran da je ranije u sent bilo mnooooooooooogo vise poruka. Sto je i logicno sa ovakvim telefonima.

imam 6670.

p. S. Danas sam utvrdio da se to zaista desava ovako kako sam opisao pa me zanima da li sam se ja to presao, odnosno da je uvek bilo tako ili se mozda neko podesavanje promenilo? Ne razumem da mi brise poruke tek tako! Ubedjen sam da je ranije stajalo mnogo vise poruka! U inbox-u imam preko sto poruka, da li mi mozda zbog toga brise iz sent ? Poruke su mi stavljene na phone memory, imam jos 4 mega slobodno.

imam nokiu 6670.

[Edit by Anea: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!
PS. Mislim da je ovo 100-ti put kako ispravljam.. Ne vredi.. Jednom nepismen - uvek nepismen... ]
« Poslednja izmena: 11. Nov 2005, 14:47:39 od Anea »
IP sačuvana
social share
Nokia 6670
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
mob
HTC One X
Automatski se brisu poruke kad se folder napuni, a trebalo bi da mozes sam da definises broj sacuvanih poruka (Messaging-Options-Settings-Other) - znam da na 6600 moze, verovatno moze i na 6670
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 128
Stvarno je bilo podeseno na 20 !!! Hvala!
IP sačuvana
social share
Nokia 6670
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
mob
HTC One X
no problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.